Магата от Агарта – Ние трябва да осъществим така нужната трансформация, която ще доведе до огромни промени в реалността на вашия свят

Ние трябва да осъществим така нужната трансформация

От Мелин Лафонт, 28 Март 2013

Привет братя и сестри от Земята! Дойде време за поредното кратко съобщение, засягащо текущата ситуация във Вътрешната и Външната земя. Приветствам всеки от вас с открито и пълно с любов сърце.

Предстои да се прояви нещо голямо. Няколко важни промени се случват точно сега и ще доведат до разрушаване на ненужните структури и видимо обновление. Не всички знаят, че и във Вътрешната земя се случват важни събития.

Ние трябва да осъществим така нужната промяна. Процес, който ще доведе до огромни промени в реалността на вашия свят. Много сърца ще бъдат способни да ни възприемат и видят в действителност. Това е проект, който ние осъществяваме в сътрудничество със звездните цивилизации и с вас самите. Въпреки това, само пробудените и активирани същности ще получат реален достъп до контакт, тъй като са изравнили вибрациите си с нас и споделят същата честота. Става дума за честота на сърцето, която ще бъде фундаментална за новата реалност. Това е мястото, където ще се срещаме до пълното проявяване на новия свят.

Знайте, че процесът е уникален за всеки индивид. Това е концепция, върху която сме работили преди и продължаваме да го правим, защото искаме всеки от вас, скъпи земни братя и сестри да успее да се възнесе. Спящите души, пребиваващи в по-ниските честоти няма да бъдат способни да ни усещат и виждат, но и това подлежи на корекция. С нетърпение очакваме да се случат първите контакти с пробудените сред вас. Независимо от формата на проявление – като
образ, енергия или феномен, ще има процес на свикване и напасване за хората. Разпознаването ще бъде автентично за мнозина и това вече започна!

Важно е да знаете, че работим по проект, който има за цел да освободи сърцата на хората. Ще помогнем на много души в работата им по построяване на новата реалност на Гея. Ние притежаваме необходимите технологии и знания, защото те са част от нашето минало, което се завръща Сега, при по-различни и добри обстоятелства. Ние много добре знаем, къде се намират уловките и сме готови за съдействие. Много от вас са имали своите животи в Атлантида и са се преродили сега, за да работим заедно за улесняване процеса на глобалното Възнесение на Земята.

Подготвили сме тунели за достъп за всички, които имат желание да се присъединят към нашите подземни градове. Многобройни градове от светлина са подготвени за вас като образци на бъдещите ви творения. Всичко това става достъпно и ни обединява в един колективен свят. Оформя се единна времева линия и нейното име е Сега. За да се възползват от нея, хората трябва да са извършили промените и настройките в себе си и да са готови за преход на по-високо ниво. Тези от вас, който са достигнали необходимите еволюционни честоти и са ги приели като начин на съществуване, ще могат да се свързват с нас по-бързо, отколкото лутащите се в ниските вибрации. Всичко това зависи от самите вас. Нашите светове се събират в едно, което ще положи основата на Земния рай. Това е необратим факт, след голямата промяна от 21 Декември 2012 и пролетното равноденствие 2013, което донесе скокообразна промяна в колективното съзнание.

Всичко трябва да се случи Тук и Сега и вашето сътрудничество ще бъде решаващо за сбъдването му в настоящата реалност. Ние, жителите на Агарта, с радост споделяме тези важни новини. Останете заземени и центрирани през цялото време, така че нашите енергии да заработят заедно и да се обединят в едно.

Аз Съм Магата и съм говорител на цивилизацията на Агарта. Изразявам своята дълбока признателност за вашето активно присъствие. Любов и Светлина.

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева




Прочети още:





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments